Проф. Иван Станков: Министерството на земеделието и храните е в едно относително добро и спокойно състояние
29/05/2013 17:38 | noa.bg
     Министерство на земеделието и храните е в едно относително добро и спокойно състояние. Това каза служебният министър на земеделието проф. Иван Станков при предаването на поста на новия министър проф. Димитър Греков, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Малък успех през нашия кратък мандат е, че внесохме малко спокойствие, след голямото напрежение, което съществуваше. Всички протести и проблеми, успяхме да овладеем положението и го оставяме в едно по-спокойно състояние”, обясни проф. Станков.
По думите му, най-важното е било, че е трябвало именно те да приемат програмата за следващи програмен период. „Ние определихме най-важните приоритети за бъдещото аграрно производство. Вие ще продължите борбата да отстоявате нашата позиция. Това, което заявихме е много ценно и важно за аграрния сектор – обвързаните плащания с производството, малките ферми, биопроизводството. Трябва да изградим хидромелиоративната система. Аз съм убеден, че вие ще се справите”, каза проф, Станков.
Той декларира подкрепата си на новия министър и му обясни, че винаги може да разчита на него, пожела му много успехи и всичко най-добро на българското аграрно производство.


0 Коментарa


Коментирай
Име*
Коментар*