Д-р Слави Симеонов:В момента овцевъдите в пернишки, кюстендилски и други западнали региони на милата ни родина масово ликвидират животните
10/11/2013 19:40 | noa.bg
     Здравейте, отрудени българи! В момента овцевъдите в пернишки, кюстендилски и други западнали региони на милата ни родина масово ликвидират животните си. Вярно е, че в момента в нашите региони броят на овцете е силно намалял и някой може да каже "и какво от това", но и малките наченки той да започне да се увеличава, изчезват. Причината, за най-голямо наше съжаление /не и на управляващите/ е, че видиш ли, малките стопани, които започват да развиват този неблагодарен под отрасъл на родното ни и мило животновъдство,имат по 30-40 овце-майки. Тези овце-майки в необлагодетелстваните райони на милата ни родина би трябвало да се подпомагат по НДЖ5 /0т 10 до 49/ овце-майки. Видиш ли, обаче, на тях никакви пари не са превеждани /ЕВЕНТУАЛНО ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ СУБСИДИИ СЛЕД НОВА ГОДИНА/!!!

Е кажете ми, уважаеми или неуважаеми политици, как ще накарате тези измъчени хора, които "подведени" /защото това е буквално думата/ от нашата мила държава, са решили да създават нови стопанства, за да развиват този "благодатен, високо квалифициран и платен бизнес"!

Да си продават жилищата, къщите, да "затъват до ушите" в кредити, за да може в крайна сметка да лишават своите близки от своето присъствие и внимание, "окрилени" от единствената мисъл да развиват родното ни овцевъдство! Е повярвайте ми, такива "идиоти" няма никъде по света!

Идиоти, който вече 24 години са подложени от тотален геноцид от собствените си политици, да продължават да упорстват, за да съхранят "ценните наши породи", пък на всичкото отгоре и да вземат да кандидатстват по станала печално известна мярка "Агроекология", да поемат ангажименти за 5 години, та тотално да се "забатачат"! Е такъв идиотизъм не знам дали има на друго място в света?! Жителите на една страна да искат да направят нещо, па макар "мръсно и мизерно" за някои, а държавата да не им позволява!

Моето предложение е, докато все още са останали такива "будали", те да бъдат снимани заедно с техните овце и псета и след време, когато бъдещите поколения тръгнат на училище, да им се прожектират филми или още по-добре да се направят учебно-образователни табла в училищата, на които да бъде изписано "Преди време имаше едни идиоти, моля учете се от техните грешки и не ги повтаряйте!!!


4 Коментарa

# 4     БОГОМИЛ | ( 10/11/2013 10:14 )

Докторе и ти имащ животни за това говориш с точни думи.

# 3     Маргарита | ( 11/11/2013 12:37 )

Скоро не бях чела толкова откровено нещо. Няма проблем да снимаме хората - тези последни мохикани, но по-ползотворно е да намерим начин да накараме чиновниците да се размърдат.

# 2     д-р Слави Симео | ( 11/11/2013 08:26 )

Добро утро, Богомиле! Да, имам и откакто започнах това "благородно дело" у дома парите все не достигат. Всичко, изкарано от мен като лекар, го влагам там. Купих и земя, построих сгради, абе с една дума цирка е пълен!

# 1     ali galipov | ( 12/11/2013 07:52 )

doktore koito gleda ovce nikoi niama pari,samo krediti.starrite xora se 4udiat 4e imam 300 ovce ivse niamam pari.


Коментирай
Име*
Коментар*