Цветан Димитров отново е заместник-министър на МЗХ
10/11/2014 21:56 | noa.bg
     Цветан Димитров отново е заместник-министър на МЗХ. Министър-председателят Бойко Борисов издаде заповеди за назначаване на първите заместник-министри. Кандидатурите им са предложени от ресорните министри, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на земеделието и храните в служебното правителство Васил Грудев става заместник-министър.
Служебният заместник-министър на земеделието и храните Георги Костов остава на поста си.

Своите постове запазват заместник-министрите на външните работи Катя Тодорова, Валентин Порязов и Румен Александров, на финансите Кирил Ананиев и на младежта и спорта Калин Каменов.
Заместник-министри на транспорта, информационните технологии и съобщенията стават Антон Гинев и Валери Борисов, които са изпълнявали длъжността в предишни правителства.
Втори заместник-министър на финансите ще бъде Карина Караиванова. Тя е директор на дирекция „Национален фонд” от началото на 2011 г., с прекъсване в периода декември 2012 – февруари 2013 г., когато е била заместник-министър.
Павел Гуджаров става заместник-министър на околната среда и водите. Той е магистър от СА „Д. Ценов”. Бил е заместник-кмет на Община Раковски и народен представител в 42-ото Народно събрание.
Заместник-министър на вътрешните работи ще бъде народният представител Красимир Ципов.


0 Коментарa


Коментирай
Име*
Коментар*