Уважаеми Фермери не бъркайтe службата за съвети в земеделието с едноименна частна фирма
30/03/2015 18:42 | noa.bg
     Уважаеми земеделски производители, поради зачестили недоразумения през последните седмици от Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) се налага да направим разяснение, че НССЗ и дружеството "Съвети в земеделието" ООД са две различни юридически лица, които не извършват съвместна консултантска дейност. Ако има заблуда сред фермерите, те трябва да знаят, че държавната служба има самостоятелен интернет сайт, където могат да се информират www.naas.government.bg.
Националната служба e държавна институция към Министерството на земеделието и храните и предоставя безплатни консултантски и съветнически услуги, провежда информационни срещи и обучения на земеделски производители. „Съвети в земеделието” ООД е частна фирма, регистрирана по търговския закон.
По отношение на обучения на земеделски производители с продължителност от 150 часа, НССЗ е приключила обученията и не планира нови в рамките на календарната година.
Нашите 27 териториални областни офиси са разположени в областните градове на страната и техните адреси са налични на страницата на НССЗ http://www.naas.government.bg/bg/ЗаНас/Структура/ТериториалниСектори.
В случай на некоректно използване на името на НССЗ и при всяко едно съмнение в тази насока, моля да се свържете с нас, като използвате следните контакти:
1331 – София, ул. "Банско шосе" № 7, тел. 02 / 8 100 988,
е-mail: office@naas.government.bg.


0 Коментарa


Коментирай
Име*
Коментар*