Върбанов: Асоциацията на земеделските производители в България се разграничава от протестите
17/03/2016 20:13 | noa.bg
     Асоциация на земеделските производители в България се разграничава от протестните действия, организирани днес пред сградата на Министерството на земеделието и храните от представителите на Асоциация на агроекологичните земеделски производители (ААЗП). Това става ясно от становище, публикувано на интернет страницата на АЗПБ.
Венцислав Върбанов: "В някои медии погрешно АЗПБ беше цитирана като организатор на протеста, което не отговаря на истината. Нашата организация винаги е защитавала интересите на своите членове чрез експертни становища и в диалог с хората, от които зависи формирането на законодателството в сектор Земеделие.
В нашите становища и коментари по нормативните документи винаги сме се фокусирали върху интересите на земеделските производители в страната, вземайки предвид възможно най-много гледни точки. Отстоявайки позицията на АЗПБ по различни въпроси, винаги сме избягвали лично отношение, политически пристрастия и външно влияние на личности или организации. Възнамеряваме и за в бъдеще да поддържаме този стил на работа, който в годините ни е утвърдил като една от най-сериозните и представителни организации в сектора."
Източник:SINOR.bg


0 Коментарa


Коментирай
Име*
Коментар*