Събития


Фермерският пазар в Младост 1 ще се провежда всеки петък от 16 до 20 часа
24/08/2015 - 24/08/2015
Всеки петък от 16 до 20 часа земеделски производители ще могат да предлагат директно продукцията си. Сергиите ще бъдат разположени във вътрешния двор на Търговски комплекс РЕЯ.
Поканени са подбрани производители от досегашните два фермерски пазара на Римската стена и Иван Вазов, както и нови фермери, които все по-често ще ни гостуват. Чрез тази система Хранкооп ще осигури постоянно представяне на фермери в пряда, петък и събота.
При пробните издания на пазара в Младост останахме приятно изненадани от радушния прием в квартала, където отдавна очакваха появата ни, и вече мислим как да разширим присъствието си и асортимента от продукти, посочват организаторите.
В петък ще ви разкажем повече за плановете си и ще ви запознаем с нашите фермери и техните лични истории в битката за чиста храна и място, където да я предлагат спокойно и уверено, директно на крайните си потребители.
Ще присъстват производители на био ябълки и оцет, био годжи бери и разнообразни сезонни зеленчуци. Ще има още вино, сладка и сиропи, разнообразие от мед и пчелни продукти, сладки и солени изкушения, пресни и сушени билки и подправки, и ароматен билков чай.
Ще ви представим и производител на натурален меден сладолед без консерванти и оцветители, ферма за кози деликатеси, регистрирана по Наредба 26, и уникален хляб с квас.Търсене