Събития


Международното специализирано изложение месомания
11/11/2015 - 14/11/2015
От 11 до 14 ноември 2015 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 22-то издание на международното специализирано изложение МЕСОМАНИЯ.
Събитието по традиция се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Интер Експо Център.
Утвърдена в годините като най-авторитетната специализирана изложба за месо, месни продукти и съпътстващи месната индустрия дейности в България, МЕСОМАНИЯ отново и тази година ще привлече специалистите от бранша.
Профил на МЕСОМАНИЯ:
Месо и месни продукти - месни разфасовки и заготовки от мляно месо, малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени, сурово-пушени и трайни варено-пушени продукти и др.
Деликатеси
Адитиви
Машини, съоръжения, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение и предлагане на продуктите
Хладилна и климатична техника
Оборудване за търговски обекти
Специализирано лабораторно оборудване
Опаковки и опаковъчни машини, устройства за маркиране и етикетиране
Специализирани транспортни средства
Специализирани подови покрития
Професионални почистващи системи, аксесоари, препарати, системи за миене и хигиенно оборудване
Информационните технологии – решения, гарантиращи продуктовото качество и сигурността на храните, интегрирани логистични концепции и обратна проследимост според стандартите (национални и международни)
Паралелно с МЕСОМАНИЯ в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложения СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.Търсене