Събития


Службата за съвети в земеделието организира семинар за малките ферми
24/02/2016 - 24/02/2016
На 24 февруари, в рамките на международната селскостопанска изложба „АГРА“ 2016 Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) ще организира информационна среща-семинар на тема "Възможности за подпомагане на малките стопанства през 2016 г. по програмата за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020 г.)", съобщиха от службата. Форумът ще се проведе на 24 февруари 2016 г. от 14 часа в пресклуба на Международния панаир в Пловдив.

На семинара ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по подмярка 6,3 „Стартова помощ за развитие на малки стопанства“и възможностите за получаване на консултантска помощ от малките стопанства от НССЗ по ПРСР 2014-2020 г..

Земеделски производители ще представят своите успешно реализирани проекти, изготвени от експерти на дбужбата. По време на семинара ще има възможност за открита дискусия по различни теми и за индивидуални консултации от експерти.

Входът за участие в семинара е свободен.

В дискусията ще участват Любомир Маринов, изпълнителен директор на Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ), Димитър Ванев – главен директор на дирекция „Съвети в земеделието и аналитична лаборатория”експерти от министерството на земеделието в службата, експерти от министерството на земеделието.Търсене